Sinä Olet Tärkein koru

Tämä koru on tehty muistuttamaan sinua siitä, että Sinä olet tärkein.  

Sinä olet tärkein. Kukaan muu tässä maailmassa ei ole niin tärkeä kuin sinä. Kukaan sinun elämässäsi ei ole niin tärkeä kuin sinä. Pidä huolta itsestäsi ja uskalla asettaa itsesi ykköseksi. Elämä on sinua varten.

Älä elä elämääsi muita miellyttääksesi, vaan ota ensisijaiseksi asiaksi miellyttää itseäsi. Kun elät oman näköistäsi elämää, teet tästä maailmasta paremman paikan. Kun voit hyvin ja teet asioita joita itse rakastat, säteilet rakkautta ja hyvää ympärillesi ja annat niitä aidosti myös rakkaillesi. 

Ystäväni, uskalla elää oman näköistäsi elämää, uskalla kuunnella omaa sydäntäsi. Sinä olet ainutlaatuinen. Tee elämässäsi asioita jotka tuovat juuri sinulle iloa, opettele sanomaan ei, arvosta itseäsi, kuuntele sydäntäsi ja seuraa unelmiasi. 

Koru on uniikki ja jokainen koru on käsintehty. Koruja on tehty yhteensä vain 50 kpl. Koru on valmistettu hopeasta ja aidosta, värjäämättömästä ruusukvartsista, joka on rakkauden kivi. Koru on valmistettu käsityönä yhteistyössä korusuunnittelija Varpu Satolan kanssa.

Tämä koru on tehty sinulle, että muistaisit joka päivä sen että Sinä olet Tärkein. Jokaiseen Sinä olet tärkein koruun on sisällytetty iso annos rakkautta ja voimaa. 

 

Close

50% Complete

Mihin sähköpostiosoitteeseen haluat että lähetän sinulle blogipostaukseni?